Det gælder dit liv

De handlinger, du foretager idag, kan have en effekt på resten af dit liv. Et lidt dramatisk udsagn, men det bærer en sandhed i sig. Vi bestemmer selv til en vis grad, om vi vil have et godt og langt liv. 
Pas på, at livsstilssygdomme ikke bider sig for hårdt fast. Det er helt utroligt, hvad kroppen kan reparere, når blot den får den tilstrækkelige hjælp. Men der er naturligvis også en grænse. Når vi har med lidelser at gøre af en kaliber, der er på vej til at blive kronisk, bliver det mere afgørende hvem din samarbejdspartner på helbredet er. Her kræves der behandlingsmæssig erfaring. Fra din side kræver det en evne til at lytte til, hvilke forholdsregler det er vigtigt, at du selv tager.
Vi behandler og vejleder dig, når blodtrykket er blevet for højt, åreforkalkningen begynder at begrænse dig, kolesterol eller blodsukkertal går for langt opad, eller din sukkersyge er gået igang og der er brug for at minimere følgevirkningerne af lidelsen.

Sygdomme & symptomer

Blodtryk
Kolesterol
Overvægt
Sukkersyge
Urinsyregigt
Åreforkalkning
...listen er ikke udtømmende

Patientfortællinger

Afspil video

Ole fik en blodprop i øjet og lærte at tage sit helbred alvorligt

Gerda på 91 slap for migræne og hjerteoperation

Dennis tabte 47 kg på 11 måneder

Et behandlingsforløb hos os

Første besøg

Når du kommer på klinikken første gang, indleder vi konsultationen med en samtale, en grundig undersøgelse og en diagnosticering af dig. Når vi har det komplette billede af din situation, er det muligt for os at fortælle, hvad der vil være fremgangsmåden i dit behandlingsforløb.

Diagnose og behandling

Diagnosen stiller vi dels ud fra puls- og tungediagnose, som giver os et meget præcist billede af, hvad der foregår i din krop. Afhængigt af hvilken situation, vi står med, anvendes andre relevante undersøgelser. Behandlingen udføres ved hjælp af sterile engangsnåle, som går ind og stimulere et elektrisk system, der har stor indflydelse på, hvordan kroppen regulerer og restituerer sig selv. Læs mere om akupunktur her.

Hvad kan du selv gøre?

Undertiden og ved nogle lidelser kan du selv være med til at sikre at dine symptomer hurtigere letter. Her vil vi ved din konsultation komme med de råd og vejledninger, som er relevante i netop din situation.