Skærmbillede 2019-08-13 kl. 15.30.36

Overvægt har store konsekvenser

…derfor er det vigtigt, at du har et liv væk fra følgesygdomme som blodpropper, sukkersyge og 8 års kortere levetid.
Med en normalvægt bliver du fri af anstrengelserne ved fysisk aktivitet. Du kommer væk fra følelsen af at det alligevel ikke nytter noget og den evige dårlige samvittighed – og så kommer du væk fra andres kommentarer og bebrejdende blikke.

Stabilt vægttab

Du har måske allerede forsøgt – og måske også lykkedes med at tabe dig flere gange. Der er mange veje, man kan gå – det vigtigste er, at man finder en vej, hvor man ikke blot taber sig, men også vil kunne holde vægten i ro, når vægttabet er opnået.
Måske har du forsøgt mange gange, uden at have kunnet tabe dig – selvom du har gjort alt det rigtige. Det skyldes at kroppen kan være “fastlåst”, således at forbrænding af fedt bare ikke fungerer.

Når vi skal hjælpe dig med at opnå et stabilt og varigt vægttab, er det vigtigt at processen bliver håndgribelig for dig – vi ved alle at kosten har en betydning, men med den metode, vi anvender, kommer kosten til at fylde meget lidt, da den tager udgangspunkt i simple principper og i helt almindelig mad. Det sikrer metodens virkning på sigt.

Endvidere får du lært alle de tricks, som holder dig på sporet til målet – nemlig hvordan de dårlige vaner bliver brudt, og de gode vaner og dagsrytmer bliver forankret.
De fysiske modstande med sult, sukkertrang og lav fedtforbrænding bliver taget alvorligt. Kroppen får løbende den behandling, der sikrer fuld effekt af din indsats.

Du bliver behandlet, vejet og sparet på de udfordringer, der kan opstå og som kan stå i vejen for at du kan holde retningen. Det er sådan, du kommer på forkant med de situationer, du uværgerligt støder på i din proces mod målet.

Andre siger:
– det er nemt
– det er almindelig mad
– din sukkertrang forsvinder
– du føler ikke sult
– du får overskud
– du er afklaret i processen
– det er overskueligt
– der sker noget
– man ser resultater

Du får:
– motivation og succes
– stabilt vægttab
– redskaber til håndtering af udfordringerne
– selvindsigt i processen
– tillid til dig selv
– kostplan med udgangspunkt i din normale kost
– simple øvelser til at passe din krop
– vejning og fedtmåling
– hjælp ti lat sætte mål og delmål
– inspiration til kost
– regelmæssig livssførsel
– hjælp til at bryde de dårlige vaner
– opfyldt din drøm om at se resultater
– du bliver leder i dit eget liv

Vægttab gav Ellen et nyt liv

Afspil video