Når nervesystemet rammes er man i nød

I over 25 år har det fascineret mig hvad nervesystemet har af betydning og hvad nålene kan gøre for at hjælpe det til at blive velfungerende igen.
I 1992 havde jeg et studieophold på et kinesisk akupunkturhospital som indførte mig i behandlingen af hjerneskader og skader på nervesystemet.
De fleste mennesker tror ikke man kan hjælpe på lammelser, nedsat følesans, og koordineringsproblemer. Men man kan faktisk hjælpe rigtig meget på vej. Et af vores specialer er hvordan man kan få nervesystemet til at restituere sig igen og det er ret fantastisk hvad kroppen kan hele på.
Spørg efter vores erfaring – det er vores erfaring du får når du spørger – ikke vores ønsketænkning. Vi har så meget erfaring så vi tør godt at stå ved den. Og vi sætter den altid i sammenhæng med hvad du har af udfordringer.

Sygdomme & symptomer

Helvedes ild
Hovedpine
Migræne
Synkebesvær
...listen er ikke udtømmende

Patientfortællinger

Afspil video
Afspil video

Thomas fik tilværelsen tilbage efter en hjernerystelse

En blodprop i hjernen gav Helga føleforstyrrelser

Herpesvirus gav Kurt hovedpine

Et behandlingsforløb hos os

Første besøg

Når du kommer på klinikken første gang, indleder vi konsultationen med en samtale, en grundig undersøgelse og en diagnosticering af dig. Når vi har det komplette billede af din situation, er det muligt for os at fortælle, hvad der vil være fremgangsmåden i dit behandlingsforløb.

Diagnose og behandling

Diagnosen stiller vi dels ud fra puls- og tungediagnose, som giver os et meget præcist billede af, hvad der foregår i din krop. Afhængigt af hvilken situation, vi står med, anvendes andre relevante undersøgelser. Behandlingen udføres ved hjælp af sterile engangsnåle, som går ind og stimulere et elektrisk system, der har stor indflydelse på, hvordan kroppen regulerer og restituerer sig selv. Læs mere om akupunktur her.

Hvad kan du selv gøre?

Undertiden og ved nogle lidelser kan du som selv være med til at sikre at dine symptomer hurtigere letter. Her vil vi ved din konsultation komme med de råd og vejledninger, som er relevante i netop din situation.