Føleforstyrrelser efter blodprop i hjernen

Det var som at stryge et pindsvin mod hårene
”Jeg fik en blodprop i hovedet i maj 2013, hvilket resulterede i, at jeg fik en række føleforstyrrelser i venstre side af kroppen. Det var som om, man kunne slå en streg midt igennem mig og dele mig i to halvdele – en højre side som fungerede normalt og en venstre side, der var helt forkert.

Selv om jeg gik til genoptræning, der hjalp på min balanceevne, så var der en række eftervirkninger efter blodproppen, som jeg ikke kunne slippe af med. Jeg havde en frygtelig uro i min venstre hånd. Det prikkede og stak i den hele tiden, som om jeg aede et pindsvin på ryggen 24 timer i døgnet. Det var til at blive sindssyg af! Herudover tabte jeg hele tiden mit fodtøj på venstre fod, og jeg kunne ikke cykle, uden at foden røg af pedalen. Så min frihed efter blodproppen var blevet væsentlig begrænset.

Men så læste jeg en artikel om Hans Erik Foldberg i et blad og besluttede mig for at prøve akupunktur for første gang. Sikken en forandring der skete. Efter kun 2 behandlinger forsvandt uroen fra min venstre hånd og efter endnu et par behandlinger, kunne jeg mærke, at jeg havde sko på min venstre fod igen. Så var det slut med at tabe skoen, hver gang jeg gik.

Behandlingsforløbet hos Hans Erik Foldberg har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg er ikke længere afhængig af andre menneskers hjælp. Jeg føler, at jeg har fået min frihed igen, for nu fungerer min hverdag, og det er vigtigt for mig.

Et par måneder efter jeg var stoppet med akupunkturbehandlingerne, blev jeg endda så modig, at jeg besluttede mig for at prøve at køre bil igen. Men jeg kunne ikke mærke, når jeg trådte koblingen ned. Så kom jeg i tanke om Hans Erik, og efter 5 behandlinger kan jeg nu køre bil igen.

Folk i min omgangskreds kan finde på at sige til mig, at de ikke tror på at akupunktur virker. Jeg kan kun svare dem én ting.. det virker i hvert fald på mig!”.

Helga Søgaard