Smerter i led, muskler og nerver

Smertefri

Nakke-, ryg- og lændesmerter. Iskiasproblemer, tennisalbue, frossen skulder, forstuvninger, hovedpine, ondt efter en operation, gigt, sportsskader… Kroppen kan gøre ondt på rigtig mange måder. Men hvad enten smerten eller skaden er opstået for nyligt, eller du har gået med den i længere tid, så kan vi hjælpe dig. Vi bruger forskellige metoder, når smerter skal forløses. Det, som akupunkturnålene ikke frigør, kan klares med tryk, forskellige teknikker til at løsne muskler, ledbånd og nerver – alt sammen for at genvinde den frie bevægelse som vores krop er designet til. Med andre ord. Der er ingen grund til, at du går rundt med smerter, når der kan gøres noget ved dem.

Patientfortællinger

Afspil video

Nichlas på 25 år kunne ikke arbejde pga. ondt i ryggen

Afspil video

Pia kan leve et normalt liv uden medicin til sin Morbus Bechterew

Afspil video

Hør om Flemmings vej ud af en slem podagra (urinsyregigt)

Et behandlingsforløb hos os

Første besøg

Når du kommer på klinikken første gang, indleder vi konsultationen med en samtale, en grundig undersøgelse og en diagnosticering af dig. Når vi har det komplette billede af din situation, er det muligt for os at fortælle, hvad der vil være fremgangsmåden i dit behandlingsforløb.

Diagnose og behandling

Diagnosen stiller vi dels ud fra puls- og tungediagnose, som giver os et meget præcist billede af, hvad der foregår i din krop. Afhængigt af hvilken situation, vi står med, anvendes andre relevante undersøgelser. Behandlingen udføres ved hjælp af sterile engangsnåle, som går ind og stimulere et elektrisk system, der har stor indflydelse på, hvordan kroppen regulerer og restituerer sig selv. Læs mere om akupunktur her.

Hvad kan du selv gøre?

Undertiden og ved nogle lidelser kan du selv være med til at sikre at dine symptomer hurtigere letter. Her vil vi ved din konsultation komme med de råd og vejledninger, som er relevante i netop din situation.