Det handler om overskud

Du ville gerne have det bedre og forsøgte så at komme i gang med træning. Men situationen blev ikke bedre eller gik bare mere i hårknude. Uanset om man har en kvindelidelse, om man har et ømt sted eller om kroppen er ved at stå af på grund af overanstrengelse – så gælder det om i første omgang at få afklaret situationens omfang og beskaffenhed. Med vores mangeårige viden i at hjælpe mennesker med alle mulige problemstillinger, går vi ind og adskiller problematikkerne og får sat en retning på en proces, der skaber forvandling. Således kan du undgå at blive endnu mere frustreret over tiltag, der alligevel ikke løser det, du gerne vil have ændret.

Sygdomme & symptomer

Stress
Vinterdepression
...listen er ikke udtømmende

Patientfortællinger

Afspil video

Charlotte var på vej ned med stress

Afspil video

Brian fik hjælp til at komme overens med stressfaktorer

Afspil video

Lifesense gav Michael redskaberne til at kunne finde roen igen

Et behandlingsforløb hos os

Første besøg

Når du kommer her med din baby første gang, indleder vi konsultationen med en samtale med dig og en grundig undersøgelse og diagnosticering af dit barn. Når vi har det komplette billede af jeres situation, er det muligt for os at fortælle, hvad der vil være fremgangsmåden i jeres behandlingsforløb.

Diagnose og behandling

Diagnosen stiller vi ud fra puls- og tungediagnose. Begge diagnoseformer giver os et meget præcist billede af, hvad der foregår i din babys organisme. Når vi behandler babyer, benytter vi os ikke af akupunkturnåle, men anvender i stedet laserbehandling, som er helt uden ubehag. Når vi behandler din baby med laser, sætter vi en proces igang, som påvirker kroppen til at kunne rette op på det problem, der er opstået. Læs mere om akupunktur her.

Hvad kan du selv gøre?

Undertiden og ved nogle lidelser kan du som selv være med til at sikre at dine symptomer hurtigere letter. Her vil vi ved din konsultation komme med de råd og vejledninger, som er relevante i netop din situation.