Fertilitet handler mest om livskraft

Vi har hjulpet par til at få børn før der fandtes fertilitetsklinikker i Danmark. Og hvor er fornøjelsen stor, når man møder mennesker på gaden sammen med deres børn eller voksne børn og man så hører at: “Ham der hjalp du os med at få”

Fertilitetsproblemer er ét af de områder, som vi har stor erfaring med at behandle – og for langt størstedelen af de mænd og kvinder, vi ser i klinikken, gælder det, at deres ønske om at blive forældre bliver indfriet. Og det gælder ikke bare om at blive gravid – det gælder også om at opnå en sikker graviditet, som fører til at man en dag står med sit nyfødte barn i armene.

Det handler om at ha’ livskraft for at kunne give liv videre til et barn. Derfor giver det også god mening, når vi behandler kvinder, der ønsker at styrke deres krop, så de har større mulighed for en naturlig graviditet. Vi gør meget af det samme for kvinder, der har svært ved at blive gravide og kvinder der allerede er i gang, med fertilitetsbehandling.

For mænd gælder det, at akupunkturen kan forbedre sædkvaliteten og behandle fertilitetsproblemer af forskellig art.

Vi får også hjulpet de par, der har gennemgået diverse undersøgelser, uden at man kan finde en grund til, at de ikke selv kan få et barn ad naturens vej. Akupunkturen kan nemlig noget, som det traditionelle sundhedssystem ikke kan, og derfor har vi også succes med at behandle disse par.

Sygdomme & symptomer

Barnløshed
Overgangsalder/menopause
...listen er ikke udtømmende

Patientfortællinger

Afspil video

Akupunkturen hjalp Solveig og Søren på vejen til graviditet

Anja blev gravid og smertefri

For 25 år siden blev Esther gravid, på trods af 5 forrige aborter

Et behandlingsforløb hos os

Første besøg

Når du kommer på klinikken første gang, indleder vi konsultationen med en samtale, en grundig undersøgelse og en diagnosticering af dig. Når vi har det komplette billede af din situation, er det muligt for os at fortælle, hvad der vil være fremgangsmåden i dit behandlingsforløb.

Diagnose og behandling

Diagnosen stiller vi dels ud fra puls- og tungediagnose, som giver os et meget præcist billede af, hvad der foregår i din krop. Afhængigt af hvilken situation, vi står med, anvendes andre relevante undersøgelser. Behandlingen udføres ved hjælp af sterile engangsnåle, som går ind og stimulere et elektrisk system, der har stor indflydelse på, hvordan kroppen regulerer og restituerer sig selv. Læs mere om akupunktur her.

Hvad kan du selv gøre?

Undertiden og ved nogle lidelser kan du selv være med til at sikre at dine symptomer hurtigere letter. Her vil vi ved din konsultation komme med de råd og vejledninger, som er relevante i netop din situation.