Udfold dig helt

Du vil gerne være sammen med dine venner, dyrke sport og feste uden at skulle tænke på menstruationsforstyrrelser, hovedpine og uren hud. Men hvis du har disse eller lignende problemer, så kan du heldigvis gøre noget ved dem. Årsagen kan ligge forskellige steder, og det kan vi hjælpe med at klarlægge ved første konsultation. Når vi kender årsagen, kan vi tilrettelægge den rette behandling og give dig råd og vejledning om, hvordan du kommer videre med færrest mulige eller ingen gener.

Det er frygtelig irriterende, når du gerne vil være med, og du så bliver bremset af en dum sportsskade, som kan tage 1-2 mdr. at komme over. Generelt set kan vores behandling få 80-100% styr på sportsskader indenfor 8 dage, hvis du vel at mærke henvender dig fra starten. Men også sportsskader, som er gået i hårknude ad andre behandlingsveje, har vi fået på plads igen, så man faktisk har kunnet genoptage den sport man holder så meget af.

Andre lidelser som hypermobilitet, allergier, astma og migræne behøver heller ikke at stå i vejen for, at du kan udfolde dig helt.

Sammen får vi tingene til at ske
I din alder slår følelserne mange kolbøtter og det kan være ret så generende. Det er lige fra selvværdet, der kan glippe, over symptomer som ekstrem sved, social angst og angst for eksamen. Sådanne symptomer skal du tage alvorligt og ikke tro, at de bare forsvinder af sig selv.

Når vi skal vurdere dit problem, tager vi naturligvis udgangspunkt i det konkrete og ser på hvad vores behandling vil kunne gøre, hvad du selv kan gøre.

Sygdomme & symptomer

Acne/uren hud
Allergi/høfeber
Angst (social, præstation osv.)
Astma/bronkitis
Colitis Ulcerosa
Eksamensangst
Eksem
Fobier
Gentagne infektioner
Hovedpine
Knæskader og -smerter og Schlatterknæ
Koncentrationsbesvær
Lavt selvværd
Mave- /fordøjelsesproblemer
Menstruationssmerter
Migræne
Morbus Crohn
Muskelsmerter og -spændinger
Myggevaccine
Overdreven sved - svedige hænder/fødder
PCOS
Skinnebensbetændelse
Spiseforstyrrelser
Sportsskader
Stress
Uro/Søvnproblemer
...listen er ikke udtømmende

Patientfortællinger

Afspil video

Morten kom af med astmaen, så han igen kunne fokusere på håndbolden

Afspil video

Nichlas på 25 år kunne ikke arbejde pga. ondt i ryggen

Afspil video

14-årige Michelle havde store problemer med hælsporer

Et behandlingsforløb hos os

Første besøg

Når du kommer på klinikken første gang, indleder vi konsultationen med en samtale, en grundig undersøgelse og en diagnosticering af dig. Når vi har det komplette billede af din situation, er det muligt for os at fortælle, hvad der vil være fremgangsmåden i dit behandlingsforløb.

Diagnose og behandling

Diagnosen stiller vi dels ud fra puls- og tungediagnose, som giver os et meget præcist billede af, hvad der foregår i din krop. Afhængigt af hvilken situation, vi står med, anvendes andre relevante undersøgelser. Behandlingen udføres ved hjælp af sterile engangsnåle, som går ind og stimulere et elektrisk system, der har stor indflydelse på, hvordan kroppen regulerer og restituerer sig selv. Læs mere om akupunktur her.

Hvad kan du selv gøre?

Undertiden og ved nogle lidelser kan du selv være med til at sikre at dine symptomer hurtigere letter. Her vil vi ved din konsultation komme med de råd og vejledninger, som er relevante i netop din situation.