Skærmbillede 2019-10-10 kl. 13.07.42

Min datter var urolig

Tereze på 3 måneder kunne tage sig daglige skrigeture på halve timer af gangen uden der rigtig var noget, som hjalp, og mor Elsebeth, som i forvejen havde 2 piger, kunne ikke finde et mønster eller en gentagen årsag til skrigeriet. Det kunne være en ble, der var årsag den ene gang og en bøvs den anden gang.

”Det kunne ligeså godt være om formiddagen som om aftenen. Der var ingen rytme i det i løbet af dagen, og der var ingenting der hjalp; hverken sut eller spisning. Det eneste jeg begyndte at lægge mærke til var, at hvis hun vågnede eller blev vækket for meget, så gik det især galt med skrigeturene. Jeg var måske for godt vendt fra mine 2 første piger og tænkte, om det virkelig kunne passe, at hun skulle være så ”besværlig”. Men når først hun fik hendes 4 timer om formiddagen, så var hun som regel en glad pige resten af dagen, men hvis ikke hun gjorde det, så var hun bare ked af det.”

Elsebeth havde selv været opmærksom på, om Tereze var skruet i nakken, for en af de ældre piger havde haft dette problem og skulle rettes op. Men det var altså ikke problemet med Tereze.

”Hun kunne også give nogle voldsomme spjæt, lige når hun var ved at falde i søvn, og så blev hun også bare ked af det.”

”Jeg så en af jeres videoer på hjemmesiden, og min mor havde også anbefalet mig at kontakte jer, så jeg ringede hertil. Og nu efter 4 behandlinger er det allerede anderledes. Jeg kan lægge hende til og få hende til at spise – det kunne jeg overhovedet ikke før, når hun var ked af det. Hun blev nærmest bare mere sur og ked af det. Det er også muligt at lægge hende fra mig nu og gå efter noget, uden hun bliver sur. Hun er nem at ”få tilbage igen” og er nemmere at få til at smile igen.”

”Hans Erik fortalte mig, at de spjæt, hun lavede, når hun var ved at falde i søvn, har noget at gøre med, at hun er anspændt i kroppen og ikke slapper af i det øjeblik, hun skal falde i søvn. Men de spjæt har hun altså heller ikke haft siden, vi startede med behandling, så det har Hans Erik også fået helt styr på.”

Elsebeth oplever generelt en mere tilpas baby nu.

”Hun kan stadig reagere på høje lyde og det at blive flyttet med, når hun ikke lige selv føler for det, men det er mest, når hun bliver træt. Så hun er lidt mere sensitiv. Men nu er det bare lidt nemmere for os alle at klare det hele, når der er mere ro på hende.”