Du skal altså lære at leve med alt!

“Jeg har gennem tiden mødt alt for mange mennesker som har fået følgende udsagn”: “Det må du lære at leve med” – “Du er jo heller ikke helt ny” – “Nu skal du jo også lige huske din dåbsattest” – altsammen en måde at prøve at få dig til at nøjes med en ringere livskvalitet. På den lange bane kommer du til at nøjes med en ringere livskvalitet hvis ikke du lytter til andres erfaringer eller de erfaringer vi har. Vi har så meget ekspertise i at kunne give dig et større overskud, kunne få dine organer, muskelceller, hjerneceller, nerveceller til at spille meget bedre sammen. Det er noget af det akupunktur kan! Og viden om hvordan kroppen kroppen stadig kan optimeres ved vi rigtig meget om. Samtlige lidelser på denne side giver en nedsat livskvalitet, men når du får hjælp til dem, vil du føle du får dit helbred igen. Go’ fornøjelse!

Sygdomme & symptomer

AMD (tør og våd)
Ansigtslammelse
Balance
Blærebetændelser
Dårlig heling af sår
Fald
Forkalkning af kranspulsåre
Føleforstyrrelser
Gigt
Grøn stær
Helvedes ild
Hukommelse
Impotens
Irritabel tyktarm
Lammelse efter blodpropper og hjerneblødninger
Manglende appetit
Prostataproblemer
Sjøgrens syndrom
Svimmelhed
Synkebesvær
Søvnvanskeligheder
Tab af lugte- og smagssans
Tinnitus
Tørhed i slimhinder
Vindueskiggersyndrom
Se også sygdomme under voksne
...listen er ikke udtømmende

Patientfortællinger

Ketty var svimmel og faldt ofte

AMD var ved at tage Karen Maries syn

Oves syn var blevet dårligere med alderen, nu er det næsten normalt igen

Et behandlingsforløb hos os

Første besøg

Når du kommer på klinikken første gang, indleder vi konsultationen med en samtale, en grundig undersøgelse og en diagnosticering af dig. Når vi har det komplette billede af din situation, er det muligt for os at fortælle, hvad der vil være fremgangsmåden i dit behandlingsforløb.

Diagnose og behandling

Diagnosen stiller vi dels ud fra puls- og tungediagnose, som giver os et meget præcist billede af, hvad der foregår i din krop. Afhængigt af hvilken situation, vi står med, anvendes andre relevante undersøgelser. Behandlingen udføres ved hjælp af sterile engangsnåle, som går ind og stimulere et elektrisk system, der har stor indflydelse på, hvordan kroppen regulerer og restituerer sig selv. Læs mere om akupunktur her.

Det du selv kan gøre

Undertiden og ved nogle lidelser kan du som selv være med til at sikre at dine symptomer hurtigere letter. Her vil vi ved din konsultation komme med de råd og vejledninger, som er relevante i netop din situation.