Selvhjælp

Akupressur til selvhjælp

Vi har lavet selvhjælpsafsnittet til dig, der ønsker at lære, hvordan du selv kan lindre smerte, kvalme, forstoppelse eller andre gener ved at benytte akupressur i dagligdagen. Vi introducerer dig til nogen af de punkter, man benytter i akupunkturen og viser vha. tekst og billeder, hvor på kroppen punkterne sidder, og hvordan de skal stimuleres.

Altså en gør-det-selv guide til dig der ønsker at hjælpe dig selv!

Akupressur har fælles oprindelse med akupunktur, da begge behandlingsformer er baseret på, at man stimulerer punkter på kroppens meridianbaner. Akupressur udøves ikke med nåle men i stedet med tryk vha. fingrene.

Hans Erik Foldberg

Hans Erik Foldberg

Urter til selvhjælp

Hvis du er nuværende eller tidligere patient hos os, kan du benytte dig af vores naturapotek. Her har vi et udvalg af urteblandinger, som alle er særdeles effektive til at balancere en belastningstilstand, som din krop midlertidigt kan være i. Alle urteblandinger er fremstillet af udtræk af plantedele og tilsat alkohol, som fremmer optagelsen.

Fælles for de urteblandinger, vi præsenterer her, gælder at de skal tages så snart, første symptom melder sig. Hvis dine symptomer afviger fra de herunder nævnte, eller hvis der er tale om kroniske eller mere komplekse tilstande, vil vi altid tage en vurdering af, om det pågældende middel er det rigtige for dig.

Husråd

Her har vi samlet et par af de mest effektive husråd til akutte symptomer, som din mormor burde have lært dig.
Rigtig mange af de husråd, som husmødre kendte og delte med hinanden, er gået i glemmebogen, men vi vil gerne videregive nogle af dem, som vi kender og som er effektive næsten hver gang. Der er en grund til, at de gik i arv fra generation til generation.
Skriv gerne til os, hvis du selv kender et godt og virksomt husråd til sygdomssymptomer.

Disse råd skal naturligvis følges med sund fornuft. Bliver dine symptomer værre skal du altid søge læge og følge hans/hendes anvisninger.

Hans Erik Foldberg