Min søns forstoppelse gjorde mig bekymret

”Lige fra Sebastian var helt spæd har han haft problemer med maven og lidt af forstoppelse. Maveproblemerne blev forværret med alderen, og til sidste endte det med, at Sebastian lå med kramper og skreg, når han skulle af med afføring – også om natten. Han havde virkelig ondt, og det var helt forfærdelig som mor at være vidne til.

Hos lægen fik Sebastian ordineret forskellige slags afføringsmidler bl.a. Lactulose og Movicol. Afføringsmidlerne virkede, men det bekymrede mig, at min lille dreng skulle tage medicin for at komme af med afføring uden at have smerter. Ville Sebastians fordøjelse nogensinde komme til at fungere normalt?

Da han var ca. 7,5 måned gammel, blev jeg træt af at bekymre mig, og jeg besluttede mig for at tage ham med til Hans Erik Foldbergs klinik i Roslev. Sebastian fik 4 behandlinger, og så slap han af med forstoppelse, smerter og afføringsmidler. Sikken en lettelse! Et anden positivt resultat der kom ud af behandlingerne var, at han begyndte at sove som en drøm om natten.

Under forløbet fik jeg instruktion i, hvordan jeg selv kunne aktivere Sebastians fordøjelse ved hjælp af nogle massageteknikker. Det føltes fantastisk, at jeg pludselig kunne gøre noget aktivt for at hjælpe mit barn og støtte op om, at han fik det bedre.

Tak til alle i klinikken i Roslev. Det har været en fornøjelse!”.

Bettina Eliassen, mor til Sebastian