Nu ser jeg skarpt og klart uden briller

“Jeg startede i klinikken hos Hans Erik Foldberg, fordi mit syn gradvis var blevet forværret med alderen, og jeg var nysgerrig på om akupunktur kunne hjælpe?

Det kunne det! I 20 år havde jeg brugt læsebriller. Men efter få behandlinger i klinikken gik det pludseligt op for mig, at der ikke var nogen grund til at bruge læsebriller mere – nu kunne jeg se teksten skarpt og klart uden. Så forbedringerne var tydelige at mærke. Nu bruger jeg kun læsebriller, hvis jeg en sjælden gang skal læse tekst med meget små bogstaver.

Jeg har aldrig rigtig brudt mig om at bruge briller, fordi øjnene bliver så trætte af det. Før jeg startede hos Hans Erik Foldberg, havde jeg problemer med at se på lang afstand, uden at synet blev tåget og utydeligt. Nu ser jeg skarpt og klart uden briller, og det er en stor befrielse for mig, at jeg næsten er sluppet af med dem.

Der fulgte også en sidegevinst med i behandlingsforløbet, for akupunkturen har såmænd også hjulpet på mit nattesyn. Før fandt jeg det meget anstrengende at køre bil, når det var mørkt. Men det er der ingen problemer med nu. Nu er mit syn lige så skarpt om natten som om dagen. Den sidegevinst havde jeg ikke regnet med.

Så Hans Erik Foldberg har i hvert fald kunnet hjælpe mig, for det vidner mit forbedrede syn om. Det er også god motivation at gå til behandlinger, når resultatet er, at man stort set har fået sit normale syn igen”.

Ove Bach Andersen