4000 års erfaring taler for sig selv

Tænk sig at en behandlingsmetode har kunnet overleve i tusindvis af år og stadig har en effekt. Vi er dybt ydmyge over den viden, vi har fået på området og dybt taknemmelige over at kunne formidle den videre. De lidelser, du ser på denne side, er lidelser, som verdenssundhedsorganisationen WHO igennem mange år har anbefalet behandlet netop med akupunktur. Du er altid velkommen til at spørge på symptomer, som ikke er listet op. Vi har efterhånden behandlet det meste og ved derfor også, hvad der er let at gøre noget ved, men lige så vigtigt, hvad der ikke reagerer overbevisende på akupunktur.

Man har fundet akupunkturredskaber i form af nåle lavet ud af knogler, som kan dateres 10-12 tusinde år tilbage. For 2500 år siden har man nedskrevet behandlingsfremgangsmåder på sygdomme som luftvejslidelser og mavesygdomme. De nedskrevne behandlinger har ved forskning vist effekter også i dag – det er da imponerende!

Sygdomme & symptomer

Allergi/høfeber
Astma/bronkitis
Bihulebetændelse
Blærebetændelse
Cancer
Halsbetændelse
KOL
Mave- /Fordøjelsesproblemer
Mellemørebetændelse
Myggevaccine (her behandles med akupunkturnåle)
Pandehulebetændelse
Tobaksafvænning
Udvidede bronkier (bronkiektasi)
Øjenbetændelse
...listen er ikke udtømmende

Afspil video

Efter 2 år med vejrtrækningsproblemer kan Aase nu klare trapperne

Et behandlingsforløb hos os

Første besøg

Når du kommer på klinikken første gang, indleder vi konsultationen med en samtale, en grundig undersøgelse og en diagnosticering af dig. Når vi har det komplette billede af din situation, er det muligt for os at fortælle, hvad der vil være fremgangsmåden i dit behandlingsforløb.

Diagnose og behandling

Diagnosen stiller vi dels ud fra puls- og tungediagnose, som giver os et meget præcist billede af, hvad der foregår i din krop. Afhængigt af hvilken situation, vi står med, anvendes andre relevante undersøgelser. Behandlingen udføres ved hjælp af sterile engangsnåle, som går ind og stimulere et elektrisk system, der har stor indflydelse på, hvordan kroppen regulerer og restituerer sig selv. Læs mere om akupunktur her.

Hvad kan du selv gøre?

Undertiden og ved nogle lidelser kan du som selv være med til at sikre at dine symptomer hurtigere letter. Her vil vi ved din konsultation komme med de råd og vejledninger, som er relevante i netop din situation.