Myggevaccine

Hver sommer kan man være sikker på én ting – myggeplagen. Summende og irriterende bæster der suger vores blod og efterlader kløende myggestik på hele vores krop.

Vil du gerne være fri for de plagende insekter og undgå at klø dig selv til blods? Så skulle du bestille en tid hos os i klinikken. For tro det eller ej – med én til to akupunkturbehandlinger så kan vi hjælpe dig igennem sommeren uden gener – det er både simpelt og let.

Men hvad er det som akupunkturbehandlingerne kan hjælpe med?
Er du en én af dem, der er voldsomt plaget af myg og ofte får store hævelser eller betændte sår fra myggestik, så vil du opleve at blive stukket færre gange, og at stikkende hæver mindre op. Kløen vil også være reduceret markant.

Andre vil opleve, at de får meget få eller slet ingen myggestik, og at de få stik der kommer sjældent klør eller hæver op.

Vi har erfaring med at folk kommer igen år efter år, når de oplever effekten af denne simple forebyggende metode. Men medbring gerne resten af familien.. for når myggene ikke gider spise dig længere.. ja, så hopper de på ægtefællen, kæresten, børnene eller katten i stedet!