Helvedes ild forsvandt efter kun 6 behandlinger

“Mit første udbrud af helvedesild startede som et rødt udslæt med små bylder og sår, der bredte sig fra min venstre brystkasse og om på ryggen. Det føltes som tusinde små nåle, der prikkede inde under huden. Der er ikke noget at sige til at man kalder det helvedesild, for det er ligeså smertefuldt som navnet antyder!

I første omgang begyndte jeg på en tabletkur hos lægen, men derudover kontakte jeg klinikken i Roslev, fordi jeg havde hørt at de kunne behandle helvedesild effektivt.

Under mit første møde med Hans Erik Foldberg spurgte jeg, om det ville blive et langt behandlingsforløb, men han svarede at det kunne klares på kun 6-7 behandlinger. Nu har jeg fået 6 behandlinger og er meldt 100% klar igen, så han holdt hvad han lovede. Allerede efter første behandling kunne jeg se at udslættet blev mindre, og de sidste 14 dage har jeg intet mærket til det.

Jeg må sige at jeg er positiv overrasket over, hvor hurtig jeg er sluppet af med mine symptomer på helvedesild. Min bror har ligesom mig oplevet at få helvedesild. Han fik sit første udslæt for et halvt år siden, og han slås stadig med sygdommen. Til forskel fra ham er jeg sluppet billigt, og jeg er ikke i tvivl om at det er akupunkturen der har hjulpet mig!

Jeg er meget taknemmelig for forløbet hos klinikken i Roslev. Hvis sygdommen nogensinde vender tilbage, så ved jeg, hvor jeg skal ringe hen for at få hjælp. Jeg har ikke tænkt mig at døje med helvedesild i et halvt år ligesom min bror, når jeg ved, at jeg kan blive rask i løbet af sølle 6 behandlinger!”.

Knud Bjerre, arbejder som landmand