Freya på 4 år fik hjælp til astmatisk bronkitis

“Der er ikke nogen værre følelse, end den bekymring man får, når ens barn er sygt – det tror jeg, de fleste forældre kan nikke genkendende til. Derfor vil jeg gerne dele mine erfaringer her på hjemmesiden i håbet om, at der er fædre og mødre der læser med og får inspiration til, hvordan de kan hjælpe deres børn på en tryg og effektiv måde. For der er nemlig hjælp at hente, og det er endda den bedste af slagsen!

Freya-dueholmMin fortælling drejer sig om mit barn – hun hedder Freya og er nu 4 år. Som lille led hun en del af astmatisk bronkitis og var ét år så hårdt ramt, at vi måtte tage til lægen, som ordinerede spray med binyrebarkhormon til hende. Det endte med at hun fik medicin i 8 måneder, hvilket jeg som mor bekymrede mig over, idet det ikke kan være sundt for så lille en krop at leve med så stærk medicin.

Det hele kulminerede i påsken 2014, hvor Freya måtte opereres for en byld i halsen, som hun havde fået pga. en slem omgang hals- og lungebetændelse. Jeg tænkte, at nu måtte det være nok! Jeg var ked af det og bekymret for min datter, og jeg var klar over at vi skulle have hjælp til at bryde den onde cirkel af luftvejsinfektioner og medicin.

Jeg kendte Hans Erik Foldberg fra tidligere, hvor jeg fik behandlinger hos ham samtidig med at jeg var i fertilitetsbehandling. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at han var en værdifuld og medvirkende årsag til at jeg fik Freya. Når man selv har fået støtte og hjælp i en svær tid, så tør man også stole på, at samme person kan hjælpe ens datter.

I starten gik Freya hos Hans Erik for at få styrket sit immunforsvar, så hun kunne komme ovenpå igen efter sin operation og sygdomme. Behandlingerne virkede rigtig godt, og det var en lettelse at se sit barn få styrke i kroppen igen.

I november 2014 fik hun en forkølelse der satte sig på både ører og lunger. Freyas vejrtrækning blev besværet, og lungerne peb når hun forsøgte at trække vejret. Lægen ordinerede en spray til hende, som hun i første omgang skulle tage en måneds tid. Men denne gang ville jeg ingen chancer tage, så jeg ringede straks til klinikken i Roslev. Freya fik en akut tid, og indenfor samme uge fik hun 3 behandlinger. Jeg har aldrig set noget lignende, for det virkede bare! Efter blot én uges behandling i Roslev var Freya frisk igen, og der var ingen symptomer på astmatisk bronkitis tilbage. 14 dage senere skulle Freya til tjek hos lægen. Hun lyttede på hendes lunger og sagde ”der er ingenting at høre Malene – lungerne lyder fint”.
Slut med medicin og slut med bekymringer!

Min varmeste og bedste anbefaling herfra. Jeg stoler 100 procent på Hans Erik efter de resultater, som vi har fået. Han har været en kæmpe støtte for hele familien, og det er vi alle meget taknemlige for. Det er jo vores datter, det drejer sig om!”.

Malene Dueholm, mor til Freya