Et besøg hos os

Atmosfære

Behandlingerne hos os foregår den i en professionel og rolig atmosfære. Du har dit eget behandlingsrum, der er indrettet med en behagelig briks og støttende puder, så du kan ligge afslappet under behandlingen. Behandlingsrummet er indrettet, så du kan have en evt. ledsager med – ligeledes er det muligt at komme rundt med en rollator eller en kørestol overalt på klinikken. Vi har mere end 30 års erfaring og passion i at nå hele vejen rundt om mennesket; at bidrage til øget livskvalitet ved at lindre eller ophæve sygdom og lidelse – såvel med en fysisk som en psykisk baggrund. Det er vores mission at praktisere moderne lægekunst med indlevelse, nærvær og humor. Vi glæder os til at bidrage til at din livskvalitet er i top.

Første besøg

Når du kommer her første gang, indleder vi konsultationen med en samtale og efterfølgende diagnosticering af dig. Når vi har det komplette billede af din situation, er det muligt for os at fortælle, hvad der vil være fremgangsmåden i dit behandlingsforløb.

Om os

Hans Erik Foldberg

Hans Erik Foldberg

Hans Erik er akupunktøren i klinikken og har mere end 30 års erfaring med, hvordan man hjælper mennesker til et bedre helbred og en øget livskvalitet.
I ønsket om at kunne påvirke flere til bedre daglig trivsel, afholder han også kurser og er forfatter til fire bøger, som formidler vejen til det, vi kalder “Lifesense – when life makes sense”. Hele Foldbergs univers findes desuden på den nyopstartede platform Foldberg Life, som du kan finde her.

Vil du læse mere om Foldbergs kurser, kan du klikke her.
Har du lyst til at vide mere om hans bøger, så se her.
For videre information om Hans Erik, se hans CV her.

Kristina Andersen

Kristina har 22 års erfaring som klinikassistent her hos os. Hun kender metoderne og mange af detaljerne på fingerspidserne. Hun kører mange af de svære samtaler og gør dem til jævnbyrdige sparringer.
Endvidere har hun en masse erfaring med de udfordringer, man som forældre kan opleve med sine børn. Børnene elsker hende, og når hun udfører laserbehandlinger på børn, bidrager hun mange gange også med tryghed til dig som forælder i forhold til dit barns sygdom. Laserbehandlingerne udfører Kristina efter Hans Eriks diagnose og løbende instrukser.

Klik her hvis du vil vide mere om laserbehandling

Hans Erik Foldberg