Cancer

For langt de fleste kræftpatienter gælder det, at at de skal igennem et forløb med enten kemoterapi eller strålebehandling for at bekæmpe deres cancer. Men et sådan behandlingsforløb byder desværre ofte på en lang række af bivirkninger som f.eks. træthed, utilpashed, kvalme, opkastninger, hårtab, nedsat immunforsvar og andre gener, der er hårde ved både krop og psyke.

Heldigvis er der hjælp at hente, idet mange har rigtig gode erfaringer med at bruge akupunktur til at mindske de gener, der opstår i forbindelse med kræftbehandlingen. Herudover kan akupunkturen hjælpe med til at styrke immunforsvaret og kroppens egne ressourcer, sådan at du kan komme igennem et behandlingsforløb, uden at det tærer alt for hård på dig.

Vi har igennem de sidste 30 år behandlet mange kræftpatienter i klinikken og har derfor stor erfaring i at hjælpe dem positivt igennem et svært sygdomsforløb.

På hjemmesiden for Kræftens Bekæmpelse kan du bl.a læse mere om fordelene ved at benytte akupunktur for at mindske generne, der opstår i forbindelse med kræftsygdommen og behandlingen.