De bedste muligheder

Et barn som ikke trives, kan give dig som forælder mange bekymringer.
Måske synes du at dit barn har ændret adfærd på en måde, som du slet ikke kan se sammenhængen i og du ved ikke, hvordan du skal gribe det an. Det er ganske naturligt at have det sådan som forælder.
Du ønsker naturligvis det allerbedste for dit barn, men du vil uundgåeligt møde udfordringer, hvor du ikke på egen hånd umiddelbart finder løsningen på dit barns problem. Her hjælper vi dig på vej.
Vores metode er ganske enkelt at få klarhed over situationen, bringe barnet i den naturlige balance igen, således at det kan modstå den naturlige modstand, som barnet undertiden udsættes for.
Ved hjælp af laserbehandling, og lidt instruktion og vejledning til dig som forælder, klarer vi næsten al sygdom og ubalance hos børn.

Sygdomme & symptomer

Allergi
Angst/psykisk mistrivsel
Astma & astmatisk bronkitis
Bihulebetændelse
Eksem
Forkølelser
Forstuvninger/idrætsskader
Hovedpine
Knæskader og -smerter
Mave-/fordøjelsesproblemer
Mellemørebetændelse
Muskelsmerter og -spændinger
Myggevaccine (her behandles med akupunkturnåle)
Nedsat syn
Sengevædning
Søvnvanskeligheder
Uro/manglende koncentration/ADHD
Vækstforstyrrelser
Øjenbetændelse
…listen er ikke udtømmende

Patientfortællinger

Afspil video
Afspil video

Luna på 9 år kom af med sin astma så hun igen kunne være med til håndbold

Freya på 4 år fik hjælp til astmatisk bronkitis

Viktor på 5 år havde uro og manglede overskud til omgivelsernes indtryk

Et behandlingsforløb hos os

Første besøg

Når du kommer her med dit barn første gang, indleder vi konsultationen med en samtale med dig og en grundig undersøgelse og diagnosticering af dit barn. Når vi har det komplette billede af jeres situation, er det muligt for os at fortælle, hvad der vil være fremgangsmåden i jeres behandlingsforløb.

Diagnose og behandling

Diagnosen stiller vi ud fra puls- og tungediagnose. Begge diagnoseformer giver os et meget præcist billede af, hvad der foregår i dit barns organisme. Når vi behandler børn, benytter vi os ikke af akupunkturnåle, men anvender i stedet laserbehandling, som er helt uden ubehag.
Når vi behandler dit barn med laser, sætter vi en proces igang, som påvirker kroppen til at kunne rette op på det problem, der er opstået. Læs mere om akupunktur her.

Hvad kan du selv gøre?

Undertiden og ved nogle lidelser kan du som forælder selv være med til at sikre at dit barns symptomer hurtigere letter. Her vil vi ved jeres konsultationer komme med de råd og vejledninger, som er relevante i netop jeres situation.