Frossen skulder væk efter første behandling

Bent havde døjet med en dårlig skulder i 3 uger, da det henover weekenden blev så slemt at hverdagens gøremål blev svære at fuldføre. Han forsøgte at holde den lidt i ro, men det var pludselig en stor udfordring at køre bil, tørre sig efter bad m.v. Det tog utrolig meget energi og Bent havde nu også svært ved at sove om natten pga. smerter.

”Jeg havde døjet med en dårlig skulder i 3 uger, og da det tog til, opsøgte jeg lægen, som konstaterede det var en frossen skulder (stivhed omkring skulderledet). Jeg fik noget smertestillinde og en indkaldelse til nærmere undersøgelse blev sat i værk. Men dette kunne blive en langvarig proces.”

Efter de knap så gode nyheder hos lægen, og en vished om at dette kunne blive en invaliderende lidelse, som bl.a. også kunne være en belastning på jobbet, undersøgte Bent nysgerrig på nettet, om der var andre muligheder. Han stødte på akupunkturbehandling, som han kun tidligere havde kendskab til fra familie. Han kontaktede familien for at høre mere om deres oplevelser med akupunktur, og besluttede sig dernæst for at tage kontakt til os.

”Jeg fik allerede en tid samme dag jeg ringede til Foldberg og blev mødt af et venligt og imødekommende personale under fine forhold.”

Da Bent ankom til klinikken, var han meget begrænset i bevægelsen af den ene arm. Han kunne kun bevæge den 10 cm ud fra kroppen og frem og havde mange smerter.

”Allerede efter 1. behandling kunne jeg løfte armen helt op igen, og den fulde bevægelighed var tilbage. Desuden gav Hans Erik mig gode tips til selvhjælp. Noget som først så ud som en meget truende situation, endte med et fremragende resultat. Det er fantastisk. Og der er flere i min familie jeg ville anbefale akupunktur.”