Den bedste start

Som forælder ønsker du det allerbedste for dit nyfødte barn. Men du vil uundgåeligt møde udfordringer, hvor du ikke på egen hånd umiddelbart finder løsningen på dit barns problem. Det kan være, at søvnen bliver spoleret, fordi barnet har kolik og du får at vide, at du bare skal “se tiden an”. Det er slet ikke en holdbar løsning og langt fra nødvendigt. Ved hjælp af laserbehandling, og lidt instruktion og vejledning til dig som forælder klares ofte de mest genstridige kolikproblemer. Når barnet er lille, skal der ikke meget til at ændre en uheldig kurs til en sikker kurs igen. Og det gør, at barnet igen udvikler sig bedst muligt.

Sygdomme & symptomer

Andre infektioner
Astma & astmatisk bronkitis
Eksem
Forkølelse
Gylp
Kolik
Mave-/fordøjelsesproblemer
Mellemørebetændelse
Uro/søvnvanskeligheder
Øjenbetændelse
...listen er ikke udtømmende

Patientfortællinger

Afspil video
Afspil video

Tereze på 3 måneder kunne tage sig daglige skrigeture på halve timer af gangen uden der rigtig var noget, der hjalp

Mikkel på 3 mdr. blev hjulpet af med infektion og luftvejsproblemer

Viggo var urolig og sov dårligt i et halvt år

Et behandlingsforløb hos os

Første besøg

Når du kommer her med din baby første gang, indleder vi konsultationen med en samtale med dig og en grundig undersøgelse og diagnosticering af dit barn. Når vi har det komplette billede af jeres situation, er det muligt for os at fortælle, hvad der vil være fremgangsmåden i jeres behandlingsforløb.

Diagnose og behandling

Diagnosen stiller vi ud fra puls- og tungediagnose. Begge diagnoseformer giver os et meget præcist billede af, hvad der foregår i din babys organisme. Når vi behandler babyer, benytter vi os ikke af akupunkturnåle, men anvender i stedet laserbehandling, som er helt uden ubehag. Når vi behandler din baby med laser, sætter vi en proces igang, som påvirker kroppen til at kunne rette op på det problem, der er opstået. Læs mere om akupunktur her.

Hvad kan du selv gøre?

Undertiden og ved nogle lidelser kan du som forælder selv være med til at sikre at din babys symptomer hurtigere letter. Her vil vi ved jeres konsultationer komme med de råd og vejledninger, som er relevante i netop jeres situation.