Piskesmæld væk efter seks behandlinger

Den 23. november 2015 var Anna involveret i en bilulykke, som nær havde invalideret hende.

Anna er selvstændig ergonomisk rådgiver og tilbringer megen tid i bilen, rundt om i Danmark – men en dag blev hun pludselig ramt hårdt bagfra og blev slynget fremad i bilen.

“Jeg forstod ikke, hvad der skete og gik i choktilstand – klappen gik helt ned. Jeg fik mig dog samlet og kom ud af bilen. Jeg havde med det samme stærke smerter i hovedet og nakken og da jeg kommer hjem overmandes jeg desuden af en uendelig træthed. Jeg kontakter lægen allerede dagen efter og blive rådet til at tage kontakt til en akupunktør. Så jeg kontakter med det samme Hans Erik Foldberg og indenfor 24 timer efter ulykken har jeg fået første behandling. Jeg mærker hurtigt effekt og mærker at kroppen bliver meget træt – jeg sover mange mange timer de første døgn efter ulykken.

Efter kun 6 behandlinger er jeg på den anden side af piskesmældet. Jeg er dybt taknemmelig for at lægen rådede mig til at komme hurtigt afsted, for jeg kender flere, som har været i samme situation og som ikke kan varetage job eller næsten ikke kan klare en hverdag.

Jeg var tilbage på job efter kun én uges sygemelding.

Jeg vil råde andre i lignende situationer til at gøre noget hurtigt – f.eks. hos Foldberg i Roslev. Jeg har været utrolig heldig med, hvor hurtigt og let jeg kom over mit piskesmæld.”

Du kan besøge Anna på www.annaravn.dk