AMD

“For 10 år siden begyndte mit syn at te sig mærkeligt efter en øjenoperation for grå stær. Lygtepæle og dørkarme ”lagde sig ned”, og jeg fik en sløret plet for øjet. Meldingen fra øjenlægen var klar – jeg havde AMD på mit venstre øje. Lægen forsøgte sig med behandling med laserstråler, men det havde desværre ingen effekt på mit syn, der efterhånden blev gradvist forværret.

Jeg startede med akupunkturbehandlinger ved Hans Erik Foldberg, fordi jeg ikke var parat til at miste mit syn i en alder af 69 år. Det er nu blevet til et 10 år langt bekendtskab, hvor Hans Erik Foldberg holder mit syn ved lige ved hjælp af forebyggende behandlinger.

Jeg har netop været til øjenlæge og fået det årlige synstjek, og meldingen er den samme som altid. Igennem de 10 år der er gået, siden jeg fik hjælp med amd’en, har der ingen tegn været på hverken forkalkninger eller lignende.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at der er akupunkturbehandlingerne hos Hans Erik Foldberg, der har gjort, at min AMD ikke er blevet forværret. Derfor bliver jeg også ved med at gå til forebyggende behandlinger hos ham lige så længe, at jeg kan gå på mine to ben.

Mit syn er vigtigt for mig, og jeg har tænkt mig at blive ved med at beholde det!”.

Karen Marie Overgaard